Nieuwe start

Hoi allemaal, leuk dat jullie op mijn website terecht zijn gekomen! Na jarenlang niet bezig te zijn geweest met mijn vorige foodblog ‘soepkipje.blogspot.nl’ ging het toch weer kriebelen en heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt om het delen van mijn recepten weer op te pakken. Alleen wel in een nieuw jasje en onder een nieuwe naam.

Momenteel is de nieuwe website online, maar ik ben nog druk achter de schermen bezig om de site te vullen met recepten die ook al op mijn vorige blog stonden. De meest populaire zal ik sowieso mee verhuizen, al dan niet met een nieuwe foto of een ge-upgrade versie van het recept. Mochten de volgers van soepkipje recepten missen, laat het me weten via het contactformulier dan kan ik het recept toevoegen op deze site! Uiteraard ga ik ook heel veel nieuwe makkelijke en lekkere recepten met jullie delen.

De content zal ook ietsje anders zijn, diverser zal ik het maar noemen. Voorheen lag de focus vooral op gluten- en lactosevrij, dat verandert ook niet enorm, maar er zullen nu ook wel recepten bij zitten die dat niet zijn. Ik probeer zoveel mogelijk overal bij te vermelden als het wel of niet ook gluten- en/of lactosevrij te maken is en wat je dan kan gebruiken als vervanging. Het zijn in ieder geval recepten die wij hier thuis eten, die ik lekker vind en waarvan ik denk dat anderen er wellicht ook plezier aan kunnen beleven.

Ik wens jullie veel kook-plezier, neus en klik lekker rond op de site, er zit vast wel iets bij dat je aanspreekt!

Liefs

administrator

You May Also Like