Simpele Sushi

sushi wrap
  • voorbereiding
    10 Mins
  • aantal
    1 People

Even heel snel een super simpel, maar oh zo heerlijk receptje, gezonde simpele Sushi!!! Werkelijk in 10 minuten te maken en handig om mee te nemen als lunch voor op je werk of als je veel onderweg bent. Niet dat we dat nou momenteel veel zijn, maar dat gaat vast gauw weer komen. Ook voor thuis is dit een hartstikke lekkere lunch en zoals de titel het al doet vermoeden, werkelijk zo gemaakt.

Voor de wat grotere eters, verdubbel gewoon het recept dan heb je 2 rollen. (ik heb er nog soep bij gegeten dus voor mij was dit genoeg). Dit recept is ook nog eens koolhydraatarm. Ik let daar zelf nooit echt op (real carblover) maar voor de mensen die een koolhydraatarm dieet volgen is dit een ideale lunch. Ik heb ook nog een andere versie hiervan, namelijk de sushi wrap. Deze is gevuld met bloemkoolrijst, dus ook heel erg geschikt voor mensen die wat minder koolhydraten eten. 

Dus als je op zoek bent naar iets lekkers dat snel klaar is, kijk niet verder, de simpele sushi is het antwoord! Maak ‘m vandaag of een andere dag, ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Vergeet me niet te taggen op Instagram als je het receptje maakt, dat vind ik altijd heel erg leuk.

Enjoy!

Ingredients

Directions

Step 1

Leg het norivel klaar op een droge gladde ondergrond.

Step 2

Prak de avocado en smeer dit uit over het norivel.

Step 3

Meng de tonijn met mayonaise en een paar druppels sesamolie, breng op smaak met zout en peper.

Step 4

Leg de spinazieblaadjes op het avocado-praksel en lepel daarop het tonijn-mayo mengsel.

Step 5

Tot slot leg je de reepjes wortel erop en rol je het norivel stevig op (al dan niet met matje). Maak het uiteinde nat met water en plak vast.

Step 6

Snij met een licht vochtig mes in rolletjes en geniet ervan of doe in een lunchbox om mee te nemen. Enjoy!

Misschien ook lekker

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *