Glutenvrije wraps

glutenvrije wrap
  • voorbereiding
    10 Mins
  • kooktijd
    10 Mins
  • aantal
    1 People

Deze glutenvrije wraps zijn een voorbeeld van een recept dat ik al heel erg lang wil proberen. Ik ben gek op het eten van wraps, de mogelijkheden qua vulling zijn eindeloos, echt ideaal. Maar van de wraps die je in de supermarkt kan kopen krijg ik buikpijn en de glutenvrije versies zijn vaak (laten we eerlijk zijn) niet te nassen! Hoog tijd dus om ze zelf te maken, maar dat deed ik dus steeds maar niet. Dacht dat het ontzettend veel werk was en zag er van te voren al tegenop.

Nou dat viel dus heel erg mee! Ik heb wel even gezocht naar een goede samenstelling van het meel, maar ik vind deze versie zeer geslaagd. En ja, het heeft iets meer weg van een pannenkoek dan van een (prefab) wrap, maar de smaak is meer dan prima. Je kan ze heel goed oprollen en ze blijven ook heerlijk als je ze in folie verpakt en later op de dag opeet.

Ik heb deze versie heel simpel gevuld met gerookte kip, avocado en bietenblad. Beetje mayonaise en een beetje mosterd erop smeren en oprollen maar! De mogelijkheden zijn enorm, van vega tot vlees of vis. Je kan zelfs zoete versies maken voor het ontbijt bijvoorbeeld met pure chocopasta en plakjes banaan. Ik word er helemaal blij van als ik er alleen al aan denk.

Ingredients

Directions

Step 1

Meng de ingrediënten in een kom met een houten lepen of met een handmixer tot een glad beslag. Is het te vloeibaar, voeg dan nog wat kokosmeel toe. Is het juist te dik, doe er dan nog wat water bij

Step 2

Verhit wat roomboter of kokosolie in een koekenpan en bak van het beslag 3 a 4 wraps (afhankelijk van de grote van de pan)

Step 3

Het is net als bij pannenkoeken, als de bovenkant 'droog' is dan kan je hem omdraaien

Step 4

En dan nu, vullen maar!

Misschien ook lekker

Leave a Review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *